A ProRead hatékony olvasás tréningek általános részvételi feltételei

(utoljára módosítva: 2018. január 30.)

1. KISCSOPORTOS TRÉNING
A tréningek kiscsoportos jellegűek (legfeljebb 10 fő), így a résztvevők száma korlátozott. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, de a részvétel visszaigazolása a részvételi díj kiegyenlítésének sorrendjében történik.

2. A JELENTKEZŐ vállalja, hogy

a) a tréning kezdetéig banki átutalással / befizetéssel kiegyenlíti a részvételi díjat;
b) legkésőbb 15 perccel a kezdés előtt megjelenik a tréning helyszínén;
c) aktívan és legjobb tudása szerint részt vesz a tréningen;
d) a többi résztvevő munkáját nem zavarja a képzés során.

3. A RÉSZVÉTELI DÍJ MEGFIZETÉSE, VISSZAIGAZOLÁS
A jelentkezés beérkezését e-mailben igazoljuk vissza, ez azonban még nem jelenti a részvételi lehetőség visszaigazolását; erről a részvételi díj beérkezését követően külön üzenetben értesítjük a jelentkezőket.

A részvételi díj banki átutalással / befizetéssel egyenlíthető ki. A jelentkezés beérkezését nyugtázó üzenet tartalmazza a részvételi díj átutalásához / befizetéséhez szükséges tudnivalókat.

4. LEMONDÁS
A meghirdetett tréningeket megfelelő számú jelentkező hiányában legkésőbb a tréning előtti napon írásban (levél, fax, e-mail, sms) lemondhatjuk. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjakat teljes mértékben visszatérítjük, vagy - a jelentkező kívánságára -  a befizetést egy másik tréningidőpontra vonatkozóan érvényesnek tekintjük.

A jelentkezők részéről történő lemondás esetén a tréning kezdőnapját megelőző 7. napig a befizetett összegeket 5000 Ft regisztrációs díj levonásával térítjük vissza. A tréning kezdőnapját megelőző 7. napon belüli lemondás esetén a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszatéríteni, a jelentkező azonban átruházhatja a részvételi jogot, illetve egy későbbi tréningen további díjfizetés nélkül részt vehet.

Amennyiben a tréningre történő jelentkezés ellenére a részvételi díj nem jelenik meg számlánkon legkésőbb a tréninget megelőző napig, akkor a jelentkezést tárgytalannak tekinthetjük és erről e-mailben, sms-ben vagy telefonon értesítjük a jelentkezőt.

A kedvezményes jelentkezési díjakra az általánostől eltérő lemondási feltételek és visszatérítési szabályok vonatkozhatnak, amennyiben ezeket a jelentkezéskor külön jelezzük. 

5. ADATVÉDELEM
A jelentkezések kapcsán kapott személyes információkat csak a tréninggel kapcsolatos célokra használjuk fel, és harmadik féllel nem osztjuk meg. A jelentkezők hozzájárulnak ahhoz, hogy a tréninget megelőzően, illetve azt követően a megadott elérhetőségeken időről-időre kapcsolatba lépjünk velük a tréning lebonyolítása, utókövetése, értékelése, illetve további ajánlatok küldése céljából, ezeket az értesítéseket azonban bármikor lemondhatják a honlapunkon kapcsolattartási e-mail címként megadott címre küldött, "LEIR" tárgyú üzenettel, ebben az esetben a továbbiakban nem küldünk részükre ilyen értesítéseket.

6. GARANCIA
Amennyiben az Ön olvasási hatékonyságának javulása nem éri el az általunk ígért mértéket (azaz a tréning eredményeként nem sikerül megdupláznia olvasási hatékonyságát), akkor Ön a tréninget követő fél éven belül - egy közösen egyeztetett időpontban – díjmentesen részt vehet egy újabb ProRead hatékony olvasás tréningen.